Monday, July 1, 2019

مشکل امروزی جوانان اختلال نعوظ

سیاری از مردان در طول دوران بزرگسالی و در دوره‌ای از زندگی دچار مشکل اختلال نعوظ یا حفظ نعوظ می‌شوند، اما این مسأله همیشه ناشی از وجود مشکلی پزشکی نیست. در هر حال برخی از مردان ممکن است دچار نوعی اختلال پزشکی موسوم به اختلال نعوظ شوند.
اختلال نعوظ زمانی بروز می‌کند که آلت تناسلی مرد خون کافی برای ایجاد نعوظ، که مرد را قادر به برقراری ارتباط جنسی می‌سازد، ایجاد نمی‌کند. برای مردان دچار اختلال نعوظ این موضوع مکرراً بروز می‌کند و به توانایی مرد برای حفظ یک زندگی جنسی فعال صدمه می‌زند.
اگرچه تصور غالب بر این است که اختلال نعوظ یک مشکل مرتبط به مردان پیر است، این اختلال می‌تواند مردان جوان را نیز شامل شود. اعتراف به ابتلاء به این اختلال می‌تواند برای مردان آزاردهنده و ناراحت کننده باشد. تعداد کمی از مردان جوان، مخصوصاً آنهایی که در سنین زیر 40 سالگی قرار دارند می‌خواهند که در مورد ابتلاء خود به این اختلال آگاهی داشته باشند.
اگرچه اختلال نعوظ در مردان جوان عمومیت ندارد، می‌تواند مبتلابه حدود 25 درصد مردان زیر 40 سال باشد. در هر حال، در حدود 5 درصد مردان زیر 40 سال دچار اختلال نعوظ کامل هستند.

مطالب این مقاله:
1. علل اختلال نعوظ
2. علایم اختلال نعوظ
3. درمان اختلال نعوظ

علل اختلال نعوظ
علل اختلال نعوظ بسیار متفاوت است و می‌تواند ناشی از مسایل مرتبط به وضعیت روانی، عصبی و شیوة زندگی باشد. اختلال نعوظ همچنین می‌تواند به عنوان عوارض جانبی مصرف برخی داروها بروز کند.
تمامی مردان دچار علایم اختلال نعوظ باید با دکتر خود در مورد شناسایی علل بروز این اختلال و انتخاب بهترین برنامة درمانی برای آن مشورت کنند.
برخی از علل اختلال نعوظ در مردان جوان شامل موارد زیر است:
- دچار شدن به اضطراب وقتی که مرد برای دستیابی به نعوظ بسیار عصبی است
- افسردگی، اسکیزوفرنی و دیگر اختلالات روحی روانی
- اختلالات آلت تناسلی
- صدمات نخاعی
- بیماری عروقی ناشی از دیابت
- صدمات عصبی
- هیپوگونادیسم، یا وضعیتی که در آن بدن قادر به تولید مقدار کافی هورمون‌های جنسی نیست
- برخی داروهای ضد افسردگی شامل بعضی انواع ضد افسردگی‌ها
- مالتیپل اسکلروزیس (MS)
به علاوه برخی مردان جوان ممکن است اختلال نعوظ را بر اثر عواملی که بیشتر قابل کنترل هستند تجربه کنند. برای مثال مردان جوان ممکن است به علل زیر دچار اختلال نعوظ شوند:
- چاقی
- دیابت
- رژیم غذایی ضعیف و نامطلوب
- عدم ورزش
- مصرف دخانیات
- مشروبخواری بیش از حد
- اضطراب ارتباط
اگر اختلال نعوظ ناشی از هریک از عوامل مرتبط به شیوة زندگی باشد، این امکان برای مردان وجود دارد که از طریق ایجاد تغییر در شیوة زندگی و رژیم غذایی خود علایم مربوط به اختلال نعوظ را کاهش داده یا از بین ببرند.
به هر حال حتی اگر مردی فکر می‌کند که دلیل اختلال نعوظ خود را می‌داند، باید برای تشخیص رسمی و درمان اختلال مزبور به پزشک مراجعه کند. پزشک همچنین می‌تواند هر اختلال بالقوه‌ای را که ممکن است سبب اختلال نعوظ شود از تشخیص خارج کند.

No comments:

Post a Comment